zaterdag 30 oktober 2010

Slapen tijdens je shopping weekend Parijs

Waar kan je heerlijk overnachten tijdens een winkelweekend in Parijs

Wie een winkelweekend in Parijs wil doorbrengen kiest beter voor 1 of meerdere nachtjes slapen in Parijs, want op 1 dag of zelfs 2 dagen kan je zeker niet doen wat je gepland had. Parijs heeft dan ook een enorme hoeveelheid aan hotels in Parijs te bieden. Wie echter slim kiest gaat best voor een hôtel à Paris in het centrum van de stad gelegen, zodat de winkels vlakbij liggen. De prijs van deze hôtels Paris ligt dan wel iets hoger dan die in de rand maar je bent dan toch onmiddellijk overal dichtbij. Zoniet moet je vanuit je hotel in Parijs telkens eerst de metro Parijs in om te kunnen starten met je dag, kan ook natuurlijk maar het is toch leuker als je direct ter plaatse bent. Dus gewoon een goed hotels in Parijs centrum kiezen is de boodschap.

Een leuk 4 sterren hotel in Parijs. In het hart van de stad. Dit charme hotel in Parijs is een prachtig hotel waar ik telkens terugkom en al meerdere malen verbleven heb. Echt een ideaal hotel voor een dagje parijs. Zelfs voor een bezoek aan parijs met kinderen is dit hotel uitermate geschikt. Het is dus zowel een luxe als een familiehotel in Parijs.

Hotel West End
Het West End Hotel is wel niet echt de perfecte keuze voor een goedkoop weekendje weg parijs maar is daarentegen wel een echt luxe hotel in Parijs centrum. Het hotel biedt niet alleen comfort maar ook karakter in het hart van Parijs. Het ligt op een bevoorrechte locatie naast de beroemde Champs-Elysées en dicht bij de Eiffeltoren. Vlakbij de winkels dus! Dit luxe boetiekhotel in centrum Parijs biedt een comfortabele en elegante accommodatie. De hotelkamers zijn stijlvol ingericht en uniek gemeubileerd voor een charmante en uitnodigende sfeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten